Istoria partenerilor noștri: Ahmad Tea

Lux Proba este un holding cu o mare rețea angro care acoperă întreaga țară și vinde bunuri și produse în condiții avantajoase pentru consumator. Compania este dotată cu o flotă de transport modernă, care permite nu numai efectuarea rapidă a transporturilor, ci și cooperarea cu parteneri de încredere, cum ar fi Ahmad Tea Ltd.

Compania de familie Ahmad Tea Ltd. a fost înființată în 1986 în Marea Britanie. Sediul său central și una dintre unitățile de producție a ceaiului, construite pe baza unei îndelungate tradiții de familie, se află în comitatul Hampshire, în Southampton. Munca asiduă combinată a întregii echipe are ca scop să rămână fidelă convingerilor lor și să își atingă obiectivele comune.

Ahmad Tea Ltd lucrează numai cu cele mai bune grădini de ceai din întreaga lume și își tratează furnizorii ca pe o parte din familie. Fiecare amestec este verificat de șapte ori de la momentul în care frunzele de ceai sunt recoltate până la momentul în care sunt puse în vânzare. Procesul este supravegheat de Rahim Afshar, președintele Ahmad Tea Ltd., și de o echipă experimentată formată din cei mai buni artizani de ceai din lume. Crearea amestecului se bazează pe selectarea celor mai bune soiuri de ceai în perioada potrivită a anului și pe amestecul inteligent al acestora. Acest lucru se face pentru a se asigura că băutura dobândește gustul și aroma sa nobilă specială și că standardele stricte ale Ahmad Tea Ltd. nu sunt niciodată compromise. Nici un tip de ceai nu părăsește sala de degustare până când nu există o asigurare completă că o ceașcă preparată dintr-o astfel de băutură poate captiva prin excelența sa.

În prezent, Ahmad Tea oferă peste 30 de milioane de cești de ceai pe zi în peste 80 de țări de pe șase continente. De la cele mai influente centre urbane din lume până la cele mai mici sate îndepărtate, toată lumea se poate bucura de o ceașcă de ceai Ahmad perfect preparat.

Lux Proba apreciază parteneriatul său cu Ahmad Tea Ltd. și depune toate eforturile pentru a se asigura că toată lumea din țara noastră poate aprecia gustul și aroma incredibile ale ceaiului Ahmad.

ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat