Cooperare

Lux Proba este astăzi un lider în distribuția de bunuri de larg consum, produse alimentare de la cei mai importanți producători mondiali de pe piața moldovenească. În timpul existenței sale, compania a stabilit numeroase relații de afaceri, colaborând cu companii de renume mondial - „Nestle”, „Montegrappa” și altele.

Datorită reputaţiei de partener de încredere dobîndită de Lux Proba, consumatorii autohtoni au cunoscut producţia celebrelor mărci comerciale, ruseşti şi ucraineşti, precum „Veda”, „Sibirskiy bereg”, „MERX şi „Аrt Меtal Accesorii”. 

Potenţialul D-stră partener

Extinderea constantă a legăturilor de afaceri şi a sortimentului de mărfuri, profesionalismului angajaţilor noştri şi garanţia colaborării crează repuţia companiei Lux Proba ca fiind cea a unui partener avansat şi responsabil. Baza de clienţi a Lux Proba numără mai mult de 6000 de puncte comerciale, care continuă să se extindă, atrăgînd mereu noi şi noi clienţi.

Compania Lux Proba este devotată misiunii sale — de a face accesibil pentru fiecare din locuitorii Moldovei mărfurile calitative de larg consum. Procedura de iniţiere a colaborării cu Lux Proba e foarte simplă: pentru noi nu contează dimensiunea bazei de producere a potenţialului partener, dotarea lui tehnică sau popularitatea mărcii comerciale. Ne interesează orice oferte în domeniul mărfurilor de larg consum, produselor alimentare şi a mobilei de birou precum şi dorinţa de dezvoltare sinergică.

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat