Pepsico România este un nou partener al Lux Proba Grup.

În 2022, holdingul Lux Proba Grup a semnat un nou contract cu Pepsico România pentru servicii de logistică și distribuție de produse de marcă de talie mondială în Republica Moldova.

PepsiCo este cea mai mare companie de alimente și băuturi din America de Nord și a doua ca mărime din lume, după Nestlé.

 

Produsele PepsiCo includ o gamă largă de mărci de alimente și băuturi binecunoscute, inclusiv Pepsi, Gatorade, Frito-Lay, Quaker Oats, Rockstar Energy și Muscle Milk. În parteneriat cu Lux Proba Grup în distribuție, cetățenii și oaspeții Republicii Moldova au acces la produse sub mărcile: Pepsi, 7UP, Mirinda, Prigat, Mountain Dew.

 

Compania în forma sa actuală a fost fondată în 1965 printr-o fuziune între Pepsi-Cola Company și Frito-Lay Inc. și a continuat să se extindă de atunci. Începând cu 2021, portofoliul de produse al PepsiCo include 23 de mărci cu vânzări anuale cu amănuntul evaluate la peste 1 miliard de dolari fiecare.

 

Produsele companiei sunt consumate de peste 1 miliard de ori pe zi în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume.ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat