Vitmark

Vitmark este unul dintre cei mai mari producători ucraineni de sucuri, nectare și băuturi răcoritoare, alimente pentru bebeluși, cum ar fi piureuri de fructe și sucuri. La sfârșitul anului 2016, compania deținea cotă de piață de până la 35% în segmentul alimentelor pentru copii și aproximativ 30% în segmentul sucurilor.

 

De la primele vânzări de suc în 1994, Vitmark a fost un motor al inovației pe piață. Astăzi Vitmark conduce industria sucurilor datorită procesării proprii a fructelor locale, producției de înaltă calitate și expertizei pe piața mondială a materiilor prime din fructe.

 

Produsele companiei sunt populare nu numai în Ucraina, ci cu mult dincolo de limitele sale – sucurile și nectarele Vitmark Ucraina sunt exportate în 21 de țări din întreaga lume. Sediul central al companiei este situat în Odessa, Ucraina.

 

Istoria Vitmark Ucraina – este mai mult de 20 de ani de inovații!

În 1994 Vitmark Ucraina a început producția de sucuri si nectare de înaltă calitate Jaffa. Vitmark Ucraina a reconstruit principala fabrică de producție – Odessa Baby Food Cannery, a dotat ​​cu echipament modern.

 

În ultimii 23 de ani, sucurile și nectarele companiei Vitmark Ucraina au fost exportate în Europa, SUA, Canada, Israel. În 2013, compania a primit certificarea ISO 9001: 2008 și ISO 22000: 2005.

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat