Philip Morris International

Cooperarea reciproc avantajoasă cu compania Philip Morris a început în 1999, când compania Acvilin-Grup a primit dreptul exclusiv de a distribui produse din tutun ale mărcii de top din lume. O decizie comercială îndrăzneață și încrederea reciprocă a partenerilor au permis consumatorilor moldoveni să obțină plăcerea reală fumând produse de tutun de înaltă calitate și dovedite, în loc de produse contrafăcute ieftine și de calitate inferioară. Astăzi, Acvilin-Grup oferă clienților săi o gamă completă de produse Philip Morris pentru consumatorii cu niveluri de venit diferite.

Istoria lui Philip Morris a început în 1847 odată cu deschiderea unui magazin de tutun în Londra pe Bond Street (care a dat numele uneia dintre mărcile de țigări produse de companie). Apoi Philip Morris a comercializat tutun din statele sudice ale Americii, trabucuri cubaneze și accesorii pentru fumat. Au trecut peste 160 de ani de atunci și un mic magazin s-a transformat într-o producție de renume mondial.

Compania Philip Morris este astăzi una dintre corporațiile de top care produc produse din tutun din lume, cu 58 de fabrici de tutun în întreaga lume. Compania produce 7 dintre cele mai populare 15 mărci de țigări, precum: Marlboro, L&M, Bond Street, Chesterfield, Parliament, Red & White și Virginia.

În plus, Philip Morris este unul dintre cei mai importanți susținători ai nocivității fumatului, investind puternic în programe de cercetare. Conștientizarea responsabilității sociale și respectarea misiunii corporative duce la crearea de produse de nouă generație care ar putea reduce riscul de a dezvolta boli asociate fumatului.

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat