Nestle

Nestle – 

Scopul nostru.

Dezvăluirea puterii alimentelor pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru toată lumea, astăzi și pentru generațiile viitoare. Acesta este scopul nostru.

Nestle crede în puterea alimentelor de a îmbunătăți viețile. Mâncarea bună hrănește și încântă simțurile. Îi ajută pe copii să crească sănătos, animalele de companie să prospere, părinții îmbătrânesc cu grație și toată lumea trăiește viața la maximum. Mâncarea bună ne aduce împreună. Mâncarea bună respectă și planetă noastră și protejează resursele pentru generațiile viitoare.

Nestlé, exploră și depășește în mod constant limitele a ceea ce este posibil cu alimentele, băuturile și soluțiile nutriționale de sănătate pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a contribui la un viitor mai sănătos. Ne concentrăm energia și resursele în care deblocarea puterii alimentelor poate face cea mai mare diferență în viața oamenilor și a animalelor de companie, poate proteja și îmbunătăți mediul înconjurător și poate genera o valoare semnificativă atât pentru acționari, cât și pentru părțile interesate.

Brandurile Nestle – peste 2000 de mărci, de la icoane globale la favorite locale și sunt prezente în 187 de țări din întreaga lume.

 

 

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat