Natur Bravo

Natur Bravo SA ICS

Compania „Natur Bravo” SA este liderul ramurii de prelucrare a legumelor şi fructelor, precum şi unul din cei mai mari exportatori ai Moldovei, activând în mai multe segmente cheie precum producerea concentratului de suc de mere, producerea conservelor de legume şi fructe, pastelor și piureuri.Sediul central al companiei se află în or. Chişinău, capitala R. Moldovei, iar unităţile de producere sunt amplasate în orașele Cupcini şi Floreşti, zone favorabile creşterii de legume şi fructe.La ambele fabrici ale companiei sunt implementate şi certificate sistemele de calitate a produselor alimentare ISO 9001:2000 și HACCP. Sistemele au fost certificate de către compania de certificare “OQS”, Austria.

Având o experienţă de peste 40 ani de activitate în această ramură, Natur Bravo creează produse utilizând atât rețete tradiţionale, cât şi rețete proprii originale, producând practic toate tipurile de conserve din legume. Capacităţile de producere de care dispune compania oferă posibilitatea producerii într-un ciclu închis, controlul calităţii efectuându-se la fiecare etapă a întregului proces tehnologic. Acest fapt permite îndeplinirea oricăror comenzi în termene restrânse. Pentru producerea conservelor din fructe şi legume se foloseşte doar materie primă naturală crescută numai în Moldova, fiind excluşi din proces conservanţii şi coloranţii artificiali. Fabricile de conserve ale companiei sunt utilate cu linii tehnologice moderne care permit producerea unui sortiment vast de conserve – mai mult de 40 poziţii. Toate produsele sunt ambalate în borcane de sticlă, cu metoda de închidere ”twist off”.

Actualmente „Natur Bravo” deţine o cotă de aproximativ 30% din piaţă, exportând aproximativ 90% din producţia sa în ţările precum Russia, Kazahstan, România, Tarile Baltice, Izrail, Germania, Austria și alte tari.

 

 

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat