Ahmad Tea

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, care se bazează pe patru generații de amestec de ceai și experiență de degustare. Fondată pe o pasiune pentru cel mai bun ceai, suntem dedicați locului unic pe care îl consumă ceaiul în inima vieții de zi cu zi din Marea Britanie și nu numai.

 

Când compania a fost înființată în Anglia, era clar că oamenii doresc o infuzie excepțională care să poată fi savurată în fiecare zi. Selecția primelor noastre plantații și parteneri, amestecarea și degustarea inițială și chiar ambalarea timpurie, toate au fost conduse de un angajament de a satisface această nevoie. În acest scop, Ahmad TEA a fost, de asemenea, una dintre primele companii care au prezentat ceaiul în moduri care i-au subliniat valoarea, oferindu-l în pachete de cadouri frumoase, cutii rafinate și cadouri fermecătoare.

 

De-a lungul anilor, pe măsură ce reputația noastră a crescut și s-a extins acoperirea companiei, a devenit la fel de evident că oamenii din întreaga lume împărtășeau această dorință pentru o ceașcă de ceai care era mult mai mult decât o simplă răcoritoare, dar o experiență plăcută, memorabilă și satisfăcătoare. O astfel de recunoaștere internațională a calității ceaiurilor noastre a crescut în măsura în care acum exportăm în peste 80 de țări de pe șase continente.

 

La începutul vieții lui Ahmad Tea, directorul general a promis: „Nu voi vinde nimic din ce nu aș bea acasă.” Acest refuz de a accepta orice, în afară de cele mai fine ceaiuri? în primul rând în ceea ce privește aroma, aroma, culoarea, rezistența și consistența lor, dar și în ceea ce privește imaginea, brandingul și ambalajul lor? continuă să ne îndrume degustătorii și să inspire întreaga noastră companie.

 

Ahmad Tea este renumit pentru calitatea ceaiurilor sale din întreaga lume și totuși rămâne o afacere de familie, fidelă viziunii care l-a fondat.

 

 

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat