Creștere și dezvoltare cu Lux Proba.

Lux Proba este un important distribuitor de bunuri de consum și produse alimentare. Compania a fost înființată în 2002 și face parte din Holdingul Acvilin, care mai include Acvilin Grup și ZManagement. Împreună, aceste companii crează o punte solidă între afaceri și consumatori. Timp de peste două decenii, acestea au oferit moldovenilor acces la mărci globale și la bunuri produse la nivel local.

Echipa noastră.

Profesioniștii sunt unul dintre cele mai valoroase active ale holdingului. De-a lungul anilor am reușit să construim o echipă de profesioniști. Mai mult de 400 de angajați lucrează pentru noi. Etică profesională este de o importanță capitală pentru noi. Încurajăm autonomia și inițiativa, ceea ce face ca angajații să fie responsabili pentru întregul proces.

Dezvoltarea carierei în cadrul companiei.

Creștere profesională este posibilă atunci când există dezvoltare personală. Dorința de a ne dezvolta este o calitate care ne permite să obținem rezultate mai bune. Ne place când angajații iau inițiativa, pe baza unei evaluări obiective a abilităților lor, de a se propune pentru un post vacant. Colegii pot, de asemenea, să nominalizeze cel mai bun candidat pentru postul vacant. Acest lucru ajută la crearea unui microclimat bun și de încredere în cadrul echipei.

Formare și dezvoltare.

Considerăm că autodepășirea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri sunt esențiale pentru succesul companiei. Salutăm inițiativele de formare. În acest scop, suntem pregătiți să oferim sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale de formare și de învățare pentru angajații care au un obiectiv clar de învățare și care înțeleg ce formare le va permite să-și facă munca mai bine și mai eficient.

Motive rezonabile de concediere.

Ne dorim ca angajații noștri să lucreze pentru noi pentru o perioadă lungă de timp. Suntem împotriva rotației angajaților. În cazul în care un membru al echipei decide să plece, organizăm un interviu final și o analiză, încercând să identificăm motivul real al concedierii, pentru a preveni cazuri similare în viitor.

ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat